November 9.

"November 9."Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány, aki találkozott a hercegével. De valójában ő a herceg?

A főszerepben a gyönyörű, ámde önbizalom hiányos Fallon áll, aki egy nap megismerkedik az ígéretes regényíróval, Bennel – egy nappal az elött, hogy elköltözik az ország másik végébe. A hirtelen, erős lángra lobbanó vonzalom megdöbbenti mindkettőjüket. A lány eseménydús élete viszont megadja azt az ihletet, amire Ben vágyott a regényéhez. Az idő múlásával e két főszereplő életét ismerjük meg. A kapcsolataikat, a csalódásaikat, a titkaikat. Mindketten sokat hánykolódnak az élet hullámos tengerén, de egyikük sem tud lemondani egy dologról. Mégpedig arról a bizonyos napról, amikor a sors összehozta őket. Minden évben azon a napon találkoznak újra. Egy idő után azonban Fallon aggódni kezd, hogy Ben nem az igazat írja, csak tökéletes valóságot kreál a lányból.

Egy lány, aki önerejéből tört a csúcsra és egy fiú, aki hazugsággal nyeri el a helyét. Tényleg hazudik vagy az igazság ennyire borzalmas lenne?

16 éven aluliak számára nem ajánlott.

A közösségi médián futottam össze ezzel a könyvel. Egyetlen egy idézetbe telt és máris megfogott. Ez nem egy mindenki által megszokott, egyszerű romantikus könyv. Néha földhöz akartam vágni, máskor zokogtam, mint egy kisbaba, de volt, hogy mosolyogtam, mint a tejbe tök és úgy nevettem, hogy nem bírtam abba hagyni. Szerintem ez a könyv darabokra szaggat majd, de aztán össze is rak téged új valódban. Megéri elolvasni, mert egy újabb kalanddal gazdagodsz.  Sosem tudhatod mi a következő lépés vagy szó. Az író írt nekünk egy tökéletes, néhol megrígató történetet. Amint a kezedbe veszed nem tudod letenni, már az első mondat megfog.” 
 

Haász Vivien