Támogassa intézményünket vásárlásán keresztül!

 

A webáruház kínálatában a gyermekek fejlődését szolgáló magas minőségű játékok és könyvek találhatók. A webshopban a magyar könyvkiadók - Móra, Pagony, Kolibri - legjobb és legnépszerűbb, gyerekeknek szóló könyveit és diafilmeket sorakoztatják fel. A játék kínálatukban szórakoztató játékok, családi és gyerek társasjátékok, tudományos játékok, fajátékok, kreatív játékok stb. találhatók, a szülők és gyerekek körében is ismert Clementoni, Djeco, Gonge, BS-Toys, HAPE, Melissa & Doug és további játékgyártóktól.

Ismerje meg a támogatói programot
A webáruházban vásárló személyeknek a vásárlásukon keresztül lehetőségük nyílik támogatni az intézményünket.
A vásárló a weboldalon elköltött nettó kosárérték 5%-át felajánlhatja az intézményünknek. Ehhez kérjük a kosár oldalon a Támogatott intézmény felületen megjelölni: Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár. Az 5%-nyi adomány felajánlása Önöknek semmilyen plusz költséget nem jelent, arról a fejlesztem.hu alapítói mondanak le az intézményünk javára. 

Remek lehetőség az is, hogy az intézményünknek is lehetősége nyílik vásárolni az oldalon, ezzel tovább növelhetjük a saját magunk számára gyűjtött adomány összegét. Az összegyűlt pénzösszeget a kiutalás után szabadon felhasználhatjuk, minden megkötés nélkül. Így közös erővel még szebbé, jobbá tehetjük a gyermekeket befogadó intézményünket és a körülményeket.

Kérjük, hogy amennyiben lehetőségük adódik, látogassanak el a fejlesztő játékok és könyvek webáruházába és vásárlás esetén jelöljék meg az intézményünket: Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár.

További információt a támogatói programról és annak működéséről itt találhatnak.