Papír hercegnő

"Papír hercegnő"Ella Harper előélete elég kaotikus. Mikor édesapja eltűnése után édesanyját is elveszti, akivel egészen addig városból-városba járva napról-napra éltek, egyedül küzd a mindennapi megélhetésért, egy bizony nem gimnazista korú lányoknak való helyen. Ám egy napon Callum Royal, Ella állítólagos apjának barátja kirántja ebből az állapotból, és olyan életet ajánl neki, amiről azelőtt álmodni se mert volna. Ella új élete percek alatt a szöges ellentéte lesz korábbi életmódjának, mikor a szegény világból a végtelen gazdagság jellemezte álomba csöppen. Ám Ellának berögződése a menekülés és legszívesebben most is ezt tenné. A helyzeten nem segít Callum Royal öt rendkívül öntelt, barátságtalan és utálkozó fia sem. A Royal fivérek szentül hiszik, hogy Ella nem közéjük való, és ötük közül egynek, Reed Royal-nak eltökélt szándéka elűzni Ellát a Royal-palotából.

A Papír hercegnő című könyvből megtudjuk, hogyan boldogul Ella, nemcsak az új élet megpróbáltatásaival, de még az öt Royal-al és a saját magával szemben vívott csatáival is. Vajon Ella marad ott, ahol nem kell aggódnia a mindennapi életéért és éli a sokak által megirigyelt életet, vagy visszamegy a nyomor és küzdelem definiálta életébe, ahonnan jött? 

Fordul a kapcsolata a Royal fivérekkel? Épít magának új családot, vagy esetleg előkerül a régi egy darabja?
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig...De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?"

A mű olvasása közben az olvasó egyszerre érez izgalmat, félelmet, aggodalmat és szimpátiát is. A Papír hercegnő, és az azt követő öt folytatás is rendkívül magával ragadó történet, amelyek véleményem szerint az ,,Ezt a könyvet egyszerűen nem lehet letenni!" kategóriába tartozik. Én leginkább olyan olvasóknak ajánlanám ezt a könyvsorozatot, akik szívesen olvasnak lebilincselő és titokzatos, de egyben érzelmes történeteket, melyek a komoly hangvétel mellett számtalanszor meg is mosolyogtatnak, és ahol több szemszögből is átélhetjük a történéseket.

A Papír hercegnő eddig megjelent részei:

  • Papír hercegnő
  • Megtört herceg
  • Cifra palota
  • Megkopott korona
  • Bukott örökös
  • Omladozó királyság