Victoria

Author
A.I.Willis

"Milyen életet élnél, ha a világon bármit megtehetnél, és bárkit megkaphatnál?"

Különleges könyvet tarthat kezében az olvasó. Egy pillanatig sem érződik rajta, hogy elsőkönyves szerzőé. A nyitó kérdés boncolgatása azonnal felkelti az olvasó érdeklődését és ez is olyanná válik, mint a soha meg nem nyerhető lottó álma. Lehet előre költeni, de minek? Mégis élvezetes a tervezgetés. Ha megtehetnénk bármit következmények nélkül vajon meg is tennénk? Ennek eldöntése nem kis feladat. Vajon a jó vagy a rossz dominálna a lélekben? 

A varázslatos Nő találkozása a középszerű emberrel, aki tele van frusztráltsággal, sikertelen élete visszhangjaival és gyorsan ráébred arra, hogy az az élet, amit él, nem az, amit jónak hitt. Minden élet elszürkül, ha a megszokások palettáján nem nyúlunk újabb festékpöttybe. Márpedig az Író sem teszi mindaddig, amíg maga az Ördög nem lép elé és kínálja fel neki a szebb élet lehetőségének árnyait. 

Nem ígér, nem ad semmi különlegeset, csak játszi könnyedséggel húzza el az érzelmek mézesmadzagját a férfi előtt, akinek hiúsága, középszerűsége azonnal megtapad a fonalon. 

Látjuk a Nőt, aki csodálatos, természetesen szőke, ami a legvonzóbb külső tulajdonságok egyike, gondoljunk csak a szőke színésznők kiemelkedő sikereire. Ez a nő pontosan azt teszi, ami a leggonoszabb dolog a világon. Játszik a lélekkel, ide-oda pingpongozik vele és élvezi is. Az Író azonnal elveszik, talán túl könnyen is.  Túlságosan hamar felajánlja a lelkét. Szinte szánni sem tudjuk, amiért szinte rohan azon az úton, amit neki köveztek ki. 

Az ösztönök buja táncot járnak a józanésszel, és kezdettől fogva sejthetjük, ki irányít. 

A NŐ és a férfi örökös szerelmi játéka ez a könyv, ahol a szépség erejével, amivel a nők remekül gazdálkodnak, magával ragadja az esendőt, aki nem képes ellenállni. 
Misztikus pszichothriller bontakozik ki előttünk egy olyan női boudoirban, amelyben a történet csak a mű körítése. Az elérhetetlenség tárgya, a nagybetűs Csodanő köntösébe bújt ördög az Író segítségét kéri önön fényezésére. Természetesen számíthat a hiúság és a becsvágy segítségére. Már nem is tudjuk, kinek is szurkoljunk, habár a vég kezdete az első lapokon kibontakozik. 

A könyv oldalain átsüt a rejtett bujaság, szépség, a vágy, és a siker utáni olthatatlan szomj keveredik a mindennapok keserű piruláiba gyúrt unalommal.

Saját bőrünk, mi több, a lelkünk a tét. Merünk-e azok lenni, akik vagyunk, mert esetleg kiderülhet, hogy az olcsó tucat termékek felszínét sem kapargathatjuk. Vagy eladjuk magunkat egy pillanatért, egy kósza vágyért? 

Mindenki számára nyitva marad ez a kérdés…És ettől válik a mű még izgalmasabbá. 

Imre Hilda